چگونه میتوان بودن در بالاترین 10 با کاشی کاری
جلوههای این ارتباط را درقالب نقوش هندسی چون خورشید ماه و ستارهها در معماری مییابیم که آنها را در تزیینات به صورت اجر کاری یا کاشی کاری یا در کل حجم معماری در قالب استفاده از حجمها هندسی مطلقی چون مکعب یا مربع مستطیل یا دایره یا احجامی از این قبیل ملاحظه میکنیم. اکثر عملیاتهای آهنگری استفاده از قالبهای شکلدهی فلز، که باید دقیقاً به همانند شکل قطعه کار به صورت ماشینکاری و با دقت عملیات حرارتی شده باشند، و همچنین مقاومت در برابر نیروهای عظیم درگیر را داشته باشند. حسینیهها معمولاً شبیه به یکدیگر ساخته شده و دارای یک صفه بزرگ (شاه نشین) وصفههای کوچکتر هستند که دورتا دور حسینیه را کاشی های بین کابینتی فرا گرفتهاند. عموم فضای معماری و آثار تاریخی در ترکیبی متراکم در کنار یکدیگر و متصل به هم استقرار یافتهاند. این حسینیهها شامل یک مکان مسقف و سر پوشیده برای فصول سرد ویک فضای باز برای سایر ایام و فصول است.
فضای ورودی آغاز سفر عرفانی است که درون را به آنچه شایسته رسیدن اوست سوق میدهد. پس از فروافتادن ساسانیان، ساخت مساجد در ایران آغاز شد. مساجد ایران تمثیلی بینهایت است از رساندن انسان به کمال و ترکیبکننده رمز قدسی به گونهای که این مکان دارای تقدس است و انسان با اشراق درونی با آن ارتباط برقرار میکند. علاوه بر این تفاوت مقیاس و شکستنی که در خط آسمان عناصر اطراف خود ایجاد میکند بر حرکت رو به بالای ورودی بیشتر تأکید میکند. این بنای تاریخی طی شماره ۱۷۸۰ در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۳۷۶ به ثبت آثار تاریخی و ملی ایران رسیده است. کوههای سمت شمال رشتهای است به نام کوه سرخه که دنباله آن به رشتهای به نام بید کوه منتهی میشود. در کشورهای شمال آفریقا مساجد فاقد گنبد است و به صورت یک منارهای ساخته میشود. کاشی کاری سنتی از مهمترین عناصر تزئینی مساجد ایرانی است. در معماری ایرانی هرگاه چند طاق پوش در کنار هم جای میگیرند، دهانه کوچه میانی یا میان وار بیش از کوچههای دیگر است و از دهانه بر وارها با کوچههای دیگر کمکم کاسته میشود و کوچه کناری که طاق آن روی دیوار پرت (دیواری که پشت آن آزاد است) مینشیند کمترین دهانه را دارد تا از رانش طاق کمکم کاسته شود و دیوار پرت را نیندازد؛ ناگزیر نمای میانوار که به روی سرای سرگشاده باز میشود پردهانه تر و بلندتر میشود و از مردم واری آن میکاهد.
اما با وجود تکثر این بازتابشها حرکت صعودی در آنها دیده میشود و در انتها به یک خورشید یا شمسه در نور ازلی میرسند. نظام شهری مبتنی بر معماری ایرانیاسلامی در نائین این گونه است که بناهای تاریخی شاخص آن واجد ارزشهایی است که جایگاه خاصی در سپهر معماری ایران دارد؛ ازجمله مسجد جامع هزارساله با تکمنارهای که مشابه آن دیده نمیشود و یا قلعه کهن نارین قلعه با قدمتی که به دوره اشکانیان بازمیگردد، مساجدی چون باباعبدالله با قدمتی هفتصدساله، بازاری کهن و میدانچههای عصر صفوی که در دوماه محرم و صفر رونق آن فزونی می بابد. محله محمدیه دارای سبطهای متعدد و گذرها و گنبدها و بناهای تاریخی است. بیانگر سکونت مردمی است که از قدیم اهل فضل و هنر بودهاند. در دوره قاجاریه باغ قوام و مجموعه عمارت آن «بیرونی» نامیده میشده و خانه زینت الملک را که در طرف مغرب آن واقع شده و فاصله بین آنها یک کوچه است به جهت اینکه محل سکونت خانواده قوام بوده «اندرونی» میخواندهاند. در عربستان سعودی ساخت هرگونه عبادتگاهی به غیر از مسجد ممنوع است. پس از پیروزی انقلاب مشروطه، انجمنهای ایالتی و ولایتی در گراش تشکیل شد؛ اما چندی بعد و به دلایلی، خوانین گراش با سید عبدالحسین لاری که به عنوان رهبر مشروطه در لارستان شناخته میشد، به اختلاف برخوردند.
بته با عناوینی چون بته جغهای، بادامی، میری، خرقهای، ترمه ای، قلمکار، کاجی، هشت پر کردستانی یا قهر و آشتی، بته افشاری یا قباد خانی، مادر و بچه و بته شاخ گوزنی شناخته میشود. شکل نهایی در یک حفره نهایی «نهایی» یا «پایانی» آهنگری میشود. بر اساس کتاب نقش پارسی بر احجار هند معماری چارطاقی و گنبد دار در حوزه تمدنی ایران شکل گرفتهاست. روزنامهٔ ایران. بایگانیشده از اصلی در ۱۱ اکتبر ۲۰۰۷. مجلهٔ عصر فرهنگ. بایگانیشده از اصلی در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۱. بایگانیشده از اصلی در ۲۵ مه ۲۰۲۱. این شهرستان با نام قدیمی هوسم (که بعد ها به علت سیل فراوسیع که تماما از روی شهر/سر شهر را در بر گرفت آن را رودسر نامیدند) رودسر مرکز حکمرانی زیدییان و لنگر پسر وشمگیر از خاندان زیاریان و زادگاه خاندان بویه (روستای بویه، املش کنونی) است. پیشینه تاریخی مسجد جامع اسفراین: تپه منار مهمترین قسمت شارستان شهر بلقیس به حساب میآید که کتب جغرافیایی و سفرنامهها به وجود مسجد و مناره در این محل صحه گذاردهاند.